PROTEIN BROWNIE 750g Scitec Nutrition prichut Čokoláda

Obrázek produktu není dostupný
250 Kč
na dotaz
Kód produktu: 5047

Protein Brownie jsou vynikající variací koláče, která se snadno připravuje. Protein Brownie s vysokým obsahem bílkovin, což je ideální nejen pro lidi s aktivním životním stylem, kteří takto mohou pokrýt část svých proteinových potřeb. Můžete snadno připravit báječný koláč s dobrou nutriční hodnotou, který má vysoký obsah vlákniny (z ovsa) a má nízký obsah cukru! Jedna porce bílkovin z bílkovin poskytuje polovinu doporučeného obsahu vlákniny.

Protein Brownie obsahuje několik kompletních bílkovinných zdrojů: syrovátkový protein a bílkoviny. Podporují tělo všemi nezbytnými aminokyselinami, včetně těch nejdůležitějších. Obsah bílkovin v produktu přispívá k růstu a udržování svalové hmoty a také k udržení normálního stavu kostí *.

Zkuste Protein Brownie v kombinaci s dalšími produkty z řady Functional Food! Doporučujeme  kombinaci Protein Brownie + Protein Ice Cream, Protein Ice Cream Light nebo Protein Brownie + Protein Pudding.

* Vědecky dokázáné tvrzení Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA), povolené Evropskou komisí (EC)

 

Serving size: 125 g
125 g100 g 125 g100 g
Energy2268 kJ1814 kJ Carbohydrates36 g29 g
 540 kcal432 kcal of which Sugars2,1 g1,7 g
Fat29 g23 g Protein27 g22 g
of which Saturates21 g17 g Salt*1,1 g0,88 g


Složení:
Ovesné vločky, rafinovaný kokosový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (emulgátor: sójový lecitin), kakaový prášek odolejovaný (10-12%), máslo (mléko), voskovitý kukuřičný škrob, ovesné vlákno, prášek z kuřecího vaječného proteinu, kypřící činidlo (hydrogenfosforečnan sodný) , hnědý javorový cukr), sůl, zahušťovadlo (xanthanová guma), sladidlo (sukralosa, acesulfam-K), regulátor kyselosti (kyselina citronová).

Informace pro alergiky: Produkt byl vyroben v provozu se zpracováváním mléka, vajec, lepku, sóji, arašídů, lískových oříšků, celeru, ryb a korýšů!

Položit dotaz k produktu PROTEIN BROWNIE 750g Scitec Nutrition prichut Čokoláda

Mohlo by Vás zajímat

Loading...